Geitenkaasmousse met gekookte ham en honing

Geitenkaasmousse met gekookte ham en honing
  • Aantal personen 4
  • Menugang Amuse, Hapje
  • Soort Groenten, Kaas & zuivel, Vlees - varken
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Snijden

Ingrediënten

  • 400 gram geitenkaasmousse (spuitzak)
  • 4 eetlepels honing
  • 2 plakjes achterham, Gouden Banier
  • 25 gram mesclun-rucola slamix

Bereidingswijze

  1. Spuit de geitenkaasmousse in een glas en schenk hierover wat honing.
  2. Snijd de ham in repen van ongeveer 6 cm, vouw de repen harmonicagewijs en plaats ze boven op de honing.
  3. Decoreer het geheel met de slamix.

Gerelateerde recepten

Winterse paddenstoelen pakketjes

Winterse paddenstoelen pakketjes

Springrolls gevuld met cantharellen Jaune

Springrolls gevuld met cantharellen Jaune

Island Punch - Extravaganza

Island Punch - Extravaganza

Kooktechniek

Snijden

Snijden