Geitenkaasmousse met gekookte ham en honing

Geitenkaasmousse met gekookte ham en honing
  • Aantal personen 4
  • Menugang Amuse, Hapje
  • Soort Groenten, Kaas & zuivel, Vlees - varken
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 400 gram geitenkaasmousse (spuitzak)
  • 4 eetlepels honing
  • 2 plakjes achterham, Gouden Banier
  • 25 gram mesclun-rucola slamix

Bereidingswijze

  1. Spuit de geitenkaasmousse in een glas en schenk hierover wat honing.
  2. Snijd de ham in repen van ongeveer 6 cm, vouw de repen harmonicagewijs en plaats ze boven op de honing.
  3. Decoreer het geheel met de slamix.

Gerelateerde recepten

Kleurige springrolls

Kleurige springrolls

Pompoen tapenade

Pompoen tapenade

Collectie sperziebonen in potjes

Collectie sperziebonen in potjes