Huileries de Lapalisse

Culinaire oliën zijn een trend. Ze worden gebruikt in de beste keukens en verwerkt in de meest bijzondere gerechten. De beste culinaire oliën worden sinds 1898 gemaakt door de familie Chervier in de Franse Auvergne. Ze worden exclusief geïmporteerd door Sligro onder de merknaam Huileries de Lapalisse.

Olie met smaak

De productie van walnootolie is een echte Franse traditie. Diep verankerd in de gastronomische cultuur. Naast walnootolie biedt dit merk ook olie van hazelnoten, sesamzaad, pinda’s en amandelen tot avocado-, druivenpit-, pompoenpit en knoflookolie. In totaal zijn er maar liefst 15 varianten, exclusief verkrijgbaar bij Sligro.

Internationaal

De grondstoffen haalt de familie Chervier uit de hele wereld. Zo komen de hazelnoten uit Georgië en Turkije, het sesamzaad uit Senegal en de walnoten uit Oekraïne en Moldavië. Deze worden ambachtelijk bewerkt volgens een eeuwenoude traditie. Het resultaat is een puur, exclusief en gezond product. Een waar gastronomisch avontuur voor uw smaakpapillen.

Terug naar Exclusieve merken