Il Tartufo di Paolo

Il Tartufo di Paolo biedt een uitgekiende truffellijn. Daarmee wordt de smaak van echte pure, Italiaanse truffels bereikbaar voor iedereen. Elke truffel die de deur uitgaat, wordt persoonlijk gestoken of ingekocht en gecontroleerd door bedrijfseigenaar Giampaolo Menichini. Een betere kwaliteitsgarantie is er niet.

Truffeljagers

Inmiddels werkt Paolo samen met zo’n 90 cavatori. Dit zijn truffeljagers uit de regio rond Norcia. Maar ze komen ook uit andere delen van Umbrië, uit Toscane of zelfs uit Piemonte.

Verwerking

De truffels worden bij binnenkomst eerst gewassen en met de hand gesorteerd op grootte en kwaliteit. De mooiste truffels worden vervolgens vers verkocht. De rest wordt verwerkt tot een van de producten die onder de merknaam Il Tartufo di Paolo verkrijgbaar zijn. Het brede assortiment omvat naast hele truffels en truffelsalsa ook truffelboter, truffelolie, truffelhoning en truffelrijst.

Schaars en kostbaar

Truffels zijn een schaars en kostbaar goed. En bovendien een echt seizoensproduct. Elk seizoen heeft zo zijn eigen truffel. De wintertruffel heeft daarbij de hoogste status. Maar Il Tartufo di Paolo zorgt er voor dat de gedroogde truffels het hele jaar verkrijgbaar zijn. En met een constante prijs-kwaliteitverhouding.

Terug naar Exclusieve merken