Keizerskroon

Keizerskroon

Keizerskroon staat voor premium pilsener, met zorg en aandacht gebrouwen uit de beste ingrediënten. Het geheim schuilt in het eeuwenoude recept van Nederlandse origine. Met Keizerskroon zet u uw gasten een heerlijk fris en zuiver pilsener voor. Verkrijgbaar in fles, blik en op fust.

Witbier

Naast het standaard pilsener biedt Keizerskroon ook witbier. Gebrouwen van verschillende soorten graan, geurige kruiden en natuurlijk gezuiverd water. Het resultaat is een fris bier met een kruidige ‘bite’.

Petfles

Speciaal voor buiten beschikt Keizerskroon naast de standaard glazen fles ook over een hersluitbare en recyclebare petfles. Ideaal voor evenementen, op het strand, bij het zwembad of op de camping. Verkrijgbaar in handige six-pack.

Kiest u als horecabedrijf voor Keizerskroon, dan kiest u voor onderscheid. Zo kunt u beschikken over professioneel promotiemateriaal waarmee u zorgt voor een sfeervolle aankleding van uw horecabedrijf of terras. Van polo’s en sloven voor de bediening tot parasols voor uw terras.

De voordelen:

  1. Gunstige prijsstelling, ook voor drank en gedistilleerd
  2. Gemakkelijk fusten ophalen bij een Sligro-zelfbedieningsvestiging
  3. Geen extra dropkosten

Totaalconcept

Keizerskroon biedt professionele ondersteuning voor het succesvol organiseren van uw evenement. Met het concept ‘Keizerskroon op de tap’ kunt u rekenen op jarenlange ervaring in het ondersteunen en organiseren van evenementen.

Sligro beschikt over een zeer breed assortiment aan evenementenmaterialen. Denk aan tapsystemen op maat en mobiele koel-vriesmaterialen die uiteenlopen van een eenvoudige evenementenkoelkast tot aan een grote koel/vries evenemententrailer. Ook te huur voor uw evenement.

En gaat u voor een uniforme uitstraling én kostenbesparing? Kies dan voor een compleet pakket met glaswerk, lekbakken, afschuimers, viltjes, glazenspoelmiddel, partytenten en statafels. Alles uitgevoerd in de stijl en sfeer van Keizerskroon. Proost!

Terug naar Exclusieve merken