Loison

Loison biedt ambachtelijke panettone die u niet mag missen. Laat u verleiden door dit heerlijk zachte, Italiaanse kerstbrood. Met een uniek aroma van vanille en gekonfijte vruchten. Dat wordt genieten geblazen. Maar hoe kan het ook anders? Met gekonfijte sinaasappelschillen en cederappel uit Sicilië en Calibrië. Met amandelen uit Avola en hazelnoten uit de Langhe. Zelfs de honing, suiker en eieren zijn van Italiaanse bodem.

Exclusieve Panettone

Ambachtelijke panettone is moeilijk om te maken. Alleen door klein te blijven, kan de Italiaanse bakkerij ‘Loison Pasticceri Dal 1938’ topkwaliteit blijven garanderen. Met oog voor detail en ambachtelijke passie voor het product wordt de panettone gemaakt. Wij zijn dan ook trots dat de panettone van Loison als exclusief merk bij Sligro in de schappen ligt.

Als ingrediënt

De panettone van Loison wordt door menig chef-kok gebruikt als ingrediënt in overheerlijke hartige voor- en hoofdgerechten. Panettone combineert bijvoorbeeld heel goed in een pastagerecht met ansjovis. En wat dacht u van een Panettone tompoes met nougatijs en saus? Smakelijk!

Terug naar Exclusieve merken