Vlees, wild & gevogelte

Low and slow

Met een gesloten BBQ kun je veel meer dan een hamburger grillen op hoge temperatuur. Het is namelijk ook mogelijk om op lagere temperaturen en met indirecte warmte te koken. Zo kun je grotere stukken vlees langzaam op lage temperatuur garen, soms wel een hele dag.

Runder rib roast frenched trim

Runder rib roast frenched trim
Art. nr. 9977

O'sullivan Dry aged runder staartstuk

O'sullivan Dry aged runder staartstuk
Art. nr. 7905

Doos varkens spareribs naturel

Doos varkens spareribs naturel
Art. nr. 9726

O'sullivan Dry aged runder short ribs

O'sullivan Dry aged runder short ribs
Art. nr. 9151

Varkens buikspek met zwoerd zonder been

Varkens buikspek met zwoerd zonder been
Art. nr. 8588

Kalkoen filet populair

Kalkoen filet populair
Art. nr. 1589

O'sullivan Dry aged runderentrecôte

O'sullivan Dry aged runderentrecôte
Art. nr. 7875

United States ribeye beef

United States ribeye beef
Art. nr. 5887

Pulled pork

Pulled pork

Het is naast de hamburger misschien wel hét barbecuebroodje: pulled pork. Een broodje pulled pork bestaat uit vier elementen, namelijk een goede pulled pork, een kwaliteitsbroodje, barbecuesaus en coleslaw. Je kunt het varkensvlees langzaam garen in de oven of een pan. Maar het is zoveel lekkerder om het urenlang in een gesloten barbecue te bereiden.

Meer informatie

Steaks

Een goede steak is snel klaar en geweldig lekker al je het goed bereid. Let daarbij op de kerntemperatuur en dat het vlees voldoende rust. Maar het begint met vlees met veel smaak, met vet dus. Mager vlees zonder vet geeft weinig smaak.

Eendenfilet

Eendenfilet
Art. nr. 1775

United States ribeye beef

United States ribeye beef
Art. nr. 5887

O'sullivan Dry aged runder tomahawk

O'sullivan Dry aged runder tomahawk
Art. nr. 1217

United States runder bavet steak geportioneerd

United States runder bavet steak geportioneerd
Art. nr. 8219

Scharrel eenden filet canette

Scharrel eenden filet canette
Art. nr. 1775

Runder T-bone steak

Runder T-bone steak
Art. nr. 5921

Steak pork

Steak pork
Art. nr. 1889

Runder bavette stuk uruguay

Runder bavette stuk uruguay
Art. nr. 5634

O'sullivan runderhamburger bevat zout en kruiden

Hamburgers

Hamburgers is en blijft de basis op bijvoorbeeld een streetfood- of BBQ-festivals. Zeker op de barbecue is een goede hamburger altijd goed. Kies altijd voor een burger met premium vlees, een goed broodje en perfecte sauzen en garnituren. De hamburgers bij Sligro zijn gemaakt van kwaliteitsvlees en kunnen als een steak gebakken worden. Medium-rare serveren dus.

The Dog Hotdog kip

Hotdogs

Een hotdog van de barbecue is goddelijk! Maar dan niet een klef broodje met daarop een worst uit blik. Serveer aan je gasten een authentieke hotdog in een natuurdarm op een authentiek broodje met de juiste toppings en sauzen en je hebt de perfecte hotdog te pakken. Bij Sligro vindt je alle ingrediënten.