Sligro Goes is een vestiging met een mooie historie. Mede dankzij het toerisme telt de omgeving van Goes een groot aantal horecagelegenheden. Vele foodprofessionals en bedrijven uit de regio zijn hier kind aan huis. Momenteel wordt de hele vestiging in fases verbouwd. Uiteraard zijn wij gewoon open. Op 30 november heropenen wij met veel trots onze vestiging. De vloeroppervlakte wordt met 500 m2 uitgebreid. Hierdoor ontstaat er veel ruimte om assortiment toe te voegen. De vernieuwde vestiging wordt een belevenis waar proeven, kijken en ervaren centraal staan. Kom kijken!

Wel ondernemer, maar nog geen klant? Vraag dan vandaag nog je klantenkaart aan.

Vraag klantenkaart aan

Verrassend assortiment onder één dak

Wijn, bier, koffie & thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca apparatuur, kaas, zuivel, groenten & fruit en een uitgebreid diepvries-assortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket.

Goed en persoonlijk advies


Vakmanschap: wij spreken jouw taal en weten alles van onze producten
Passie: Sligro vindt goed, lekker en eerlijk eten belangrijk
Inspiratie: wij inspireren je graag met nieuwe producten en concepten

Meer marges voor slimme inkopers

Promoties en acties: iedere drie weken honderden aanbiedingen met extra voordeel
Altijd scherp: door groots inkopen en bulkverpakkingen
Volume voordeel: 7,5 procent korting bij grote volumes op 2000 producten

Compleet programma voor de foodprofessional

Wij hebben een inspirerende dag samengesteld met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. TV-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en onze beste wijnhuizen komen naar Goes. Kom jij ook?

De officiële opening vindt plaats op donderdag 30 november om 11.00 uur.

Mart Scherp

Mart Scherp

Scherp, Middelburg
Mart voelt zich bevoorrecht met de mooie streekproducten die Zeeland te bieden heeft. “Met veel liefde en passie voor het vak verwerken we deze in onze smaakvolle gerechten.”

Edwin Vinke

Edwin Vinke ★★

De Kromme Watergang, Hoofdplaat
In 1993 komt zijn grote droom uit, een eigen restaurant, inmiddels bekroond met twee Michelinsterren.

Alexander Kooman

Alexander Kooman

De Kluizenaer, Goes
Alexander toont gasten graag zijn visie op horeca: lekker eten, goede wijnen, een ontspannen atmosfeer, een gezonde dosis eigenwijsheid en vooral heel veel passie voor gastvrijheid.

Rutger van der Weel

Rutger van der Weel ★

Katseveer, Wilhelminadorp
Het doel van deze chef van restaurant Katseveer is om elke dag een topprestatie neer te zetten en iedere gast tevreden, verrast, blij, dankbaar en voldaan de zaak te zien verlaten.

Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy

Bekend van o.a. Tijd voor Max (NPO)
Vintage Cooking is het zo typerende kenmerk en thema van culinair tv-gezicht en kookboekenschrijfster Sandra Ysbrandy.

Eric van Bochove

Eric van Bochove ★

’t Vlasbloemeken, Koewacht
Al het lekkers van zee, vee en veld, is het motto van ‘t Vlasbloemeken. “We hebben hier in Zeeland zoveel schitterend mooie producten voor handen waarom zouden we het verder halen.”

François de Potter

François de Potter ★

La Trinité, Sluis
Zijn keuken is gecharmeerd door evenwichtig opgebouwde gerechten vol smaak en kleur, vol avontuur, spanning en finesse.

Laurent Smallegange

Laurent Smallegange ★

Spetters, Breskens
Op 14-jarige leeftijd begon zijn liefde voor eten tussen de groenten, vis en vlees en tussen de pannen en borden van het restaurant van zijn vader en moeder. Inmiddels met runt hij zijn eigen restaurant, bekroond met 1 Michelinster.

Kiona Malinka

Kiona Malinka

Crusio, Bergen op Zoom
Kiona Malinka is mede-eigenaresse van Crusio in Bergen op Zoom en het gezicht achter het merk Crusio Thee. Deze theesommelier neemt je mee in de wereld van thee.

Bierpairing

Bierpairing

Een heerlijke IPA of een fris en fruitig witbiertje? Momenteel valt er eindeloos te variëren met bier. Zo heeft elke biersoort heeft zijn eigen smaakcombinatie wat zorgt voor verrassende food pairings! Benieuwd welke smaken zorgen voor heerlijke combinaties en dus meer omzet door upselling? Op 30 november kun je een presentatie van onze biersommelier bijwonen om alles te leren over beer & bite-combinaties.

Maak je eigen appeltaart!

Maak je eigen appeltaart!

Wil jij een bijzondere appeltaart met kokos, chocolade of een hele andere combinatie maken? Op 30 november is er de mogelijkheid om je eigen appeltaart samen te stellen. Onze professionele bakker helpt je bij de samenstelling en geeft suggesties. De volgende dag kun je jouw creatie vers komen ophalen!

Talloze culinaire proeverijen met onder meer

  • Rook & Roll zalm tortilla met woodclip
  • Speculaaswentelteefje met vlierbessen en clotted cream
  • Spicy kikkererwt krokantje
  • Exclusieve gado gado met aflillacress, avocado, komkommer en runderrib
  • Koolwrap met verse tabouléh en bloemkoolrasp
  • En nog veel meer!

Dinercheque spaaractie

Ter gelegenheid van de opening organiseert Sligro samen met restaurants in de regio een heerlijke spaaractie. Spaar mee en ga met minimaal €25 korting naar ruim 30 restaurants. Meer informatie hierover komt binnenkort op deze pagina.

Dit kun je verwachten bij Sligro Goes

Versafdelingen

Verschillende afdelingen

Groenten & fruit afdeling met een basisassortiment van 80 producten. Vlees, wild, gevogelte, vis en brood & banket van voorverpakt tot diepgevroren.

Wijn

Wijn

Onze wijnen komen van over de hele wereld. Van gerenommeerde en klassieke châteaux tot verrassende wijnen uit de nieuwe wijnwereld. Wil je professioneel advies. Onze wijnspecialist helpt je graag.

Bier

Bier

We hebben een uniek assortiment (speciaal)bieren van pils tot abdijbier. Wil je koken met bier of ben je op zoek naar nieuwe bieren voor op de kaart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Non-food

Non-food

Sta stil bij het uitgebreide assortiment non-food van Sligro. Denk aan aantrekkelijke horeca inrichting of betrouwbare horeca apparatuur, belangrijke randvoorwaarden voor succes.

Koffie

Koffie

Wij hebben alles in huis op het gebied van koffie van filtermaling tot espresso-bonen. Veel bekende A-merken én exclusieve merken als Alex Meijer en Laurentis in Unieke horecaconcepten van topkwaliteit.

Snacks, ijs & friet

Snacks, ijs & friet

Perfecte pizza’s, de lekkerste patat en ijs in verrassende varianten. Goed van smaak en eenvoudig te bereiden. Voor ieder snackmoment kun je bij ons terecht.

Contactgegevens

Sligro Goes
Jenny Weijermanweg 22
4462 GB Goes
Telefoon: (0113) 23 22 40
Vestigingsdirecteur Lennart de Looff

Openingstijden:

Maandag 08:30 - 17:00 uur
Dinsdag 08:30 - 17:00 uur
Woensdag 08:30 - 17:00 uur
Donderdag 08:30 - 20:00 uur
Vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur
Zondag gesloten


De partner voor foodprofessionals in Goes en omgeving