Inspiratie

Reportages

La vie en rose

La vie en rose

Vroeger was rosé slechts in één stijl verkrijgbaar. Tegenwoordig is het aanbod van geuren en kleuren heel divers. Er is een rosé voor iedereen, voor elk moment en bij elk gerecht.

Lees meer

Nu op Foodbrigade.nl

Recepten

Hollandse aspergesoep met gebakken eitje, brood, zwarte peper en kruiden

Hollandse aspergesoep met gebakken eitje, brood, zwarte peper en kruiden

Turn up the beet

Turn up the beet

Green ginger

Green ginger

Kooktechnieken

Afblussen

Afblussen

Afblussen is het losroeren van het aanbaksel. Daarbij wordt een warme vloeistof toegevoegd.

Lees meer
Afschuimen

Afschuimen

Afschuimen is het weghalen van schuim dat zich vooral vormt bij de bereiding van bouillons.

Lees meer
Binden

Binden

Binden is niets anders dan het ‘dikker maken’ van bijvoorbeeld sauzen of soepen. Dat kan op tal van manieren.

Lees meer