Inspiratie

Reportages

Roken op de BBQ

Roken op de BBQ

Barbecueën is helemaal terug van weggeweest. Maar het barbecueën van nu is niet te vergelijken met hoe dat voorheen werd gedaan. Tegenwoordig wordt er namelijk gewerkt met allerlei nieuwe technieken en materialen. En grillen alleen? Dat is uit de tijd. Roken op de barbecue is de toekomst.

Lees meer

Recepten

Briochetoast met zalm

Briochetoast met zalm

Italian porc roast

Italian porc roast

Kabeljauwkroketjes

Kabeljauwkroketjes

Kooktechnieken

Afblussen

Afblussen

Afblussen is het losroeren van het aanbaksel. Daarbij wordt een warme vloeistof toegevoegd.

Lees meer
Afschuimen

Afschuimen

Afschuimen is het weghalen van schuim dat zich vooral vormt bij de bereiding van bouillons.

Lees meer
Binden

Binden

Binden is niets anders dan het ‘dikker maken’ van bijvoorbeeld sauzen of soepen. Dat kan op tal van manieren.

Lees meer