Columns

Verandering van spijs…

Verandering van spijs…

Onlangs was ik te gast bij een workshop van Albert Adrià en zijn broer Ferran. Bekend van het befaamde restaurant El Bulli in Roses, dichtbij Barcelona. Het was een geweldige workshop! Met als boodschap: blijf veranderen. Want verandering van spijs… doet eten.

Lees meer
Hoeveel gooit u in de afvalbak?

Hoeveel gooit u in de afvalbak?

In mijn vorige column heb ik u enkele tips gegeven om de kosten van uw onderneming in de hand te houden. Een belangrijk aspect van kostenbesparing is derving. Door slim om te gaan met uw producten en diensten, kunt u uw derving gegarandeerd verminderen.

Lees meer
Lekker eten hoeft niet duur te zijn

Lekker eten hoeft niet duur te zijn

Ik heb het al vaak geroepen: lekker eten hoeft helemaal niet duur te zijn. Een horecaondernemer die slim inkoopt, zet seizoensproducten op de kaart. Het resultaat is een prachtig vers product van topkwaliteit, terwijl u 100% grip op uw food costs houdt.

Lees meer