Zigzaggen

Albert Tielemans klein

Albert Tielemans - Voor elke foodprofessional die tijd wil winnen en geld wil verdienen, heb ik een gouden tip. Ga eens zigzaggen. Zelf doe ik het ook regelmatig. Al zigzaggend struin ik dan een willekeurige Sligro zelfbedieningsvestiging af op zoek naar nieuwe producten. En elke keer word ik weer aangenaam verrast.

Rode rijst

Zo kwam ik laatst rode rijst tegen. Het zat nog maar net in het assortiment, maar toch goed om te weten. Een tijd geleden was ik net zo onder de indruk van het granulaat en het poeder van gedroogde paddenstoelen. Goedkoper dan hele paddenstoelen en ideaal voor verwerking in allerhande gerechten. Van wild tot zelfgemaakte pasta.

Pure winst

De kritische lezer in u denkt nu dat dit te veel tijd kost. En ja, dat is deels waar. Maar ik beloof u dat u met 2 uurtjes zigzaggen per kwartaal uw keuken een hele nieuwe twist kunt geven. Gegarandeerd dat u op prachtige producten stuit. Origineel, vernieuwend en met vakmanschap gemaakt. En dat efficiency, kwaliteit en smaak uw prioriteiten blijven, dat spreekt voor zich.

Zigzaggen is een kwestie van experimenteren en ontdekken. Probeert u eens iets nieuws. Iets wat past bij u en bij uw manier van ondernemen. Het resultaat is een creatieve en flexibele keuken die direct tijd én geld oplevert. Pure winst, toch?

Mix

Al zigzaggend merkt u dat het gaat om de mix van kwaliteitsproducten, creativiteit en goed gereedschap. Dit is geen betoog voor dure convenience producten of kostbare keuken tools. Integendeel. Maar door slimme inzet van de juiste producten kunt u wel kostbare tijd besparen tijdens drukke perioden. En is het even rustig, dan kunt u die soep of die appeltaart altijd nog zelf maken.

Creatieve, ondernemende foodprofessionals zigzaggen. En met 60.000 artikelen en alle mogelijke kennis ter plekke, hebben wij het zigzaggen voor u wel heel gemakkelijk gemaakt. Of juist niet?

Terug naar Columns