Aspergesoep uit Bergen op Zoom met Hollandse garnalen

Aspergesoep uit Bergen op Zoom met Hollandse garnalen
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Asperges, Groenten, Soep

Ingrediënten

  • 180 gram Knorr Superieur Asperge Crèmesoep
  • 400 gram Sous-vide gegaarde asperges
  • 220 gram Hollandse gepelde garnalen
  • 10 gram kervelblaadjes
  • 10 gram bieslook, fijngesneden

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de asperges in schuine plakjes.
  4. Verdeel de garnalen samen met de kruiden over de soepkoppen.
  5. Schep de soep in de soepkoppen.

Probeer ook eens

Tomatenbouillon

Tomatenbouillon

Bruine bonen soep met rookworst, piccalilly, en spek

Bruine bonen soep met rookworst, piccalilly, en spek

Yoghurtpanna-cotta met citrusstructuren

Yoghurtpanna-cotta met citrusstructuren