Aziatische kippensoep met eend en citroengras

Aziatische kippensoep met eend en citroengras
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 70g Knorr Heldere Kippensoep
  • 1st citroengras
  • 10g Knorr Professional Gember Puree
  • 120g taugé
  • 3st bosui
  • 350g gekonfijte eendenboutjes
  • 3 tak koriander
  • 5g geroosterd sesamzaad

Bereiding

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de soep toe.
  3. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  4. Maak de taugé schoon en snijd de bosui in julienne.
  5. Pluk het vlees van de eendenbouten.
  6. Verdeel het geplukte vlees samen met de taugé over de kommen.
  7. Giet de soep erop en maak af met wat bosui julienne, koriander en sesamzaadjes.

Probeer ook eens

BBQ tomatensoep met geroosterde groenten en pulled pork

BBQ tomatensoep met geroosterde groenten en pulled pork

Pompoensoep met Gruyèrekaas en pompoenpitten

Pompoensoep met Gruyèrekaas en pompoenpitten

Dessert met jasmijn

Dessert met jasmijn