Bospaddenstoelen in deeg

Bospaddenstoelen in deeg
  • Aantal personen 60
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Paddestoelen quiche (art.nr. 231999)
  • Rode witlof (art.nr. 137632)
  • Reypenaar rasp kaas (art.nr. 347643)

Bereiding

  1. Schaaf of rasp de kaas fijn en bewaar deze in een kom.
  2. Snij de witlof in de lengte tot dunne slierten en maak deze eventueel naar wens aan met iets dressing.
  3. Bak de quiches af in de oven en leg op de quiche iets gesneden witlof en geschaafde kaas.

Probeer ook eens

Perkamentbrood met burrata

Perkamentbrood met burrata

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Gegratineerde kreeft met tomaat en dragon

Gegratineerde kreeft met tomaat en dragon