Champignonsoep met tortellini en bladselderij

Champignonsoep met tortellini en bladselderij
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 200g Knorr Superieur Champignonsoep
  • 30st tortellini gevuld met ham
  • 750g kastanje champignons
  • Phase with Naturel Butter flavour
  • zout & peper
  • 20g fijngesneden bladselderij

Bereiding

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Kook de tortellini’s in water met wat zout beetgaar.
  4. Snijd de kastanje champignons in plakjes en bak ze in wat Phase.
  5. Kruid ze met zout en peper en voeg de bladselderij toe.
  6. Voeg de gebakken kastanje champignons aan de soep toe.
  7. Verdeel de tortellini’s over de kommen en schep de soep erop.

Probeer ook eens

Ossenstaartbouillon met kerrieroom

Ossenstaartbouillon met kerrieroom

Bouillabaisse met saffraan, rivierkreeft, krab, green mossel

Bouillabaisse met saffraan, rivierkreeft, krab, green mossel

Virgin caipirinha

Virgin caipirinha