Crème Caramel

Crème Caramel
  • Aantal personen 20
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 1l Debic crème caramel
  • 100 ml Callebaut caramelsaus
  • 200 ml Hollandia gezoete slagroom
  • 200 gr caramelblokjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de crème caramel tot aan het kookpunt en portioneer in de glaasjes. Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur.
  2. Schenk een dun laagje caramelsaus op de crème caramel en werk af met een toef slagroom en de caramelblokjes.

Probeer ook eens

Skinny Vanilly

Skinny Vanilly

Aardbei-tagliatelle met hangop

Aardbei-tagliatelle met hangop

Drie bereidingen van eend

Drie bereidingen van eend