Drie Gazpacho’s

Drie Gazpacho’s
  • Aantal personen 4
  • Menugang Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Groenten, Soep
  • Seizoen Lente, Zomer

Ingrediënten

  • 6 dl gazpacho, Ferrer
  • 6 dl knoflookamandelsoep, Ferrer
  • 6 dl groente-mozzarellasoep, Ferrer
  • 4 kaiserbroodjes sesam, Très Bonne
  • 80 gram notentapenade, O'life
  • 125 ml basilicum-olijfolie, Olitalia
  • 20 witte amandelen, Krexxx
  • 4 honingtomaatjes
  • 4 mini mozzarellabolletjes

Bereidingswijze

  1. Schenk de soepen in karaffen.
  2. Bak de kaiserbroodjes af en plaats ze in een van de uitsparingen in de borden.
  3. Plaats de notentapenade en de basilicumolie ook in twee uitsparingen.
  4. Rooster de amandelen kort.
  5. Schenk de gazpacho, groente-mozarellasoep en knoflookamandelsoep in de grote uitsparingen.

Opmaak

Garneer ze af met respectievelijk een in vieren gesneden honingtomaat, een in basilicumolie gemarineerd mini mozzarellabolletje en de gebruneerde amandelen.

Probeer ook eens

Gevulde groene asperges

Gevulde groene asperges

Fettuccine-salades met zoet spek en taleggio

Fettuccine-salades met zoet spek en taleggio

Halloween Bloody Mary

Halloween Bloody Mary