Flammkuchen buratta

Flammkuchen buratta
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente

Ingrediënten

  • 250 g flammkuchendeeg
  • 150 g burrata
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1 citroen, sap en rasp
  • 250 g witte of groen asperges, schoongemaakt
  • 50 g doperwten
  • 50 g spekblokjes
  • 1 tl venkelzaad

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg het deeg op een bakplaat en brokkel de burrata over het deeg.
  2. Besprenkel de uienringen met wat citroensap en verdeel ze over de burrata. Bestrooi met 1 theelepel citroenrasp.
  3. Schaaf de asperges in dunne plakjes en verdeel met de doperwten en spekblokjes over de kaas. Bestrooi met het venkelzaad.
  4. Bak de flammkuchen in 15 minuten bruin. Snijd in repen en serveer warm.

Probeer ook eens

Chocolademousse met brownie

Chocolademousse met brownie

Hazelnoten-rozijnencracker met paté

Hazelnoten-rozijnencracker met paté

Gegrild Turks brood met brandade van schol

Gegrild Turks brood met brandade van schol