Garnaalkroketje met Japanse mayonaise

Garnaalkroketje met Japanse mayonaise
  • Aantal personen 1
  • Menugang Amuse
  • Soort Groenten, Kaas & zuivel, Kerst, Patisserie, Vis
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 1 garnaalkroketje
  • Yama Kewpie mayonaise
  • 1 limoen
  • Yama Wasabi furikake kameya original

Bereidingswijze

  1. Vul het pipetje met de Japanse mayonaise.
  2. Frituur de garnaal.
  3. Snij de limoen in dunne plakjes.
  4. Steek de limoen aan de pipet met de garnaal.
  5. Bestrooi met de furikake.

Tip

Makkelijk is ook een kant-en-klaar als pepperdew te gebruiken.

Probeer ook eens

Hummus

Hummus

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Makreel met knolselderij

Makreel met knolselderij