Gekarameliseerde herfstbrie

Gekarameliseerde herfstbrie
  • Aantal personen 12
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Franse brie (art.nr. 001601)
  • Caramelz (art.nr. 664634)
  • Pecannoten (art.nr. 008303)

Bereiding

  1. Leg de brie op een snijplank en besmeer deze met een dunne laag karamel en smeer deze uit met een palletmes.
  2. Blender in een keukenmachine de noten grof en strooi deze over de brie uit. (Hakken met een mes kan ook).
  3. Snij de brie in gewenst formaat en serveer op een amuselepel, toastje of slablaadje

Probeer ook eens

Perkamentbrood met burrata

Perkamentbrood met burrata

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Kroepoek Sepia

Kroepoek Sepia