Gel van passievrucht

Gel van passievrucht
  • Aantal personen n.v.t
  • Menugang Component
  • Soort Fruit, Texturizer
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 300 g passievruchtenpuree
  • 50 g suiker
  • 3 g Texturizers Agar

Bereidingswijze

  1. Verwarm de puree met de suiker en de agar tot het kookpunt en laat enkele minuten pruttelen.
  2. Giet de massa op een plateau en laat volledig afkoelen.
  3. Schep de gegeleerde massa in de blender en draai deze in de blender tot een gladde gel.
  4. Schep in een spuitflesje en gebruik wanneer nodig.

Tip

De gel kan met iedere andere vruchtenpuree worden gemaakt en zelfs met groentepurees.

Probeer ook eens

Crème van wortel

Crème van wortel

Krullen van zoetzure bietjes

Krullen van zoetzure bietjes

Flammkuchen buratta

Flammkuchen buratta