Horn of fire

Horn of fire
  • Aantal personen 10
  • Menugang Hapje
  • Soort Vis
  • Seizoen Winter

Ingrediënten

  • 10 cirkels filodeeg van 8 cm
  • 25 g boter
  • 5 g wasabipoeder
  • 100 g tonijnfilet (sashimi-kwaliteit)
  • 1 el wakame-salade
  • 1 tl tai soy of bieslook, fijngehakt
  • 1 el zalmeitjes
  • enkele sprietjes knoflookcress
  • Extra: hoornmallen

Bereidingswijze

  1. Meng de boter met het wasabipoeder en kwast de cirkels filodeeg ermee in.
  2. Vet 10 hoornmallen in, wikkel de filodeegcirkels erom.
  3. Bak 5 minuten in een oven van 170C. Laat even afkoelen en los de hoorntjes van de mallen.
  4. Snijd de tonijn in dunne plakjes. Bedruppel met wat sojasaus en vul de hoorntjes ermee.
  5. Zet de hoorntjes rechtop in een bakje gevuld met zwart sesamzaad.
  6. Top de hoorntjes af met wat wakame-salade, fijngehakte tai soy of bieslook en een paar zalmeitjes.

Probeer ook eens

Garnaal speciaal

Garnaal speciaal

Borrelbrood met gerookte makreel en roomkaas

Borrelbrood met gerookte makreel en roomkaas

Drie bereidingen van eend

Drie bereidingen van eend