Hot Chocolate 2.0

Hot Chocolate 2.0
  • Aantal personen 1
  • Menugang Drank, Drank
  • Soort Hot Drinks
  • Seizoen Herfst, Winter

Choconelly

Ingrediënten

  • 200 ml Warme chocomel
  • 20 ml Monin kaneel siroop
  • Hollandia slagroom

Bereidingswijze

  1. Giet de siroop in het glas
  2. Voeg de chocomel hieraan toe
  3. Top af met slagroom
Calculatie
Inkoopprijs: €0,77 per glas (excl. BTW)
Adviesverkoopprijs: €3,25 per glas (incl. BTW)
Marge: 75%

Browny Dutch

Ingrediënten

  • Warme chocomel
  • Monin kokos siroop
  • Hollandia slagroom

Bereidingswijze

  1. Giet de siroop in het glas
  2. Voeg de chocomel hieraan toe
  3. Top af met slagroom

Donkey Kong

Ingrediënten

  • Warme chocomel
  • Monin banaan siroop
  • Hollandia chocolade slagroom

Bereidingswijze

  1. Giet de siroop in het glas
  2. Voeg de chocomel hieraan toe
  3. Top af met slagroom

Baileys Hot Chocolate - Alcoholisch

Ingrediënten

  • 200 ml Warme chocomel
  • 20 ml Monin kaneel siroop
  • 1 shot (20 ml) Baileys
  • Hollandia slagroom

Bereidingswijze

  1. Giet de siroop en Baileys in het glas
  2. Voeg de chocomel hieraan toe
  3. Top af met slagroom
Calculatie
Inkoopprijs: €1,18 per glas (excl. BTW)
Adviesverkoopprijs: €3,75 per glas (incl. BTW)
Marge: 67%

Spiced Hot Chocolate

Ingrediënten

  • 3.5 ml Captain Morgan Spiced Gold
  • Warme chocomelk
  • 3 Marshmellows
  • Caramel saus

Bereidingswijze

  1. Giet de Captain Morgan Spiced Gold
  2. Voeg de chocomel hieraan toe
  3. Top af met slagroom, marshmellows en caramel saus

Probeer ook eens

Italiaanse chocolade melk

Italiaanse chocolade melk

Elderflower Ramos

Elderflower Ramos

Gegrilde zalm met witte en groene asperges

Gegrilde zalm met witte en groene asperges