Iets anders dan appeltaart bij de koffie

Iets anders dan appeltaart bij de koffie
  • Aantal personen 10
  • Menugang Hapje
  • Soort Koffie
  • Seizoen Herfst, Winter

Brownie bij de koffie

Ingrediënten

  • 500 gr callebaut chocolade callets
  • 400 gr roomboter
  • 300 gr suiker
  • 15 gram zout
  • 60 gram cacaopoeder
  • 8 eieren

Bereidingswijze

  1. Verwarm een oven voor op 170 graden.
  2. Smelt de boter en chocolade op matig vuur en voeg het zout toe.
  3. Klop de eieren samen met de suiker op tot een luchtige massa, bij voorkeur in een planeetmenger/mixer.
  4. Meng de cacaopoeder door de bloem in een ruime kom.
  5. Meng de chocolade door de eiermassa.
  6. Spatel de bloem door de rest van de ingrediënten en bak de brownies in een diep bakblik af (een laag van circa 3 cm.) gedurende 30 minuten.
  7. Laat de brownie helemaal afkoelen en snijdt deze vervolgens in gewenst formaat.
  8. Variatietips; top de brownie af met chocolade ganache, mango, gekarameliseerde zoute noten of roomijs.
Calculatie
Inkoopprijs: €0,95 per glas (excl. BTW)
Adviesverkoopprijs: €2,50 per glas (incl. BTW)
Marge: 60%

Scoop & bake cookies

Ingrediënten (keuze uit)

  • Eierkoekbeslag
  • Muffinbeslag
  • Cookie chocolate chip beslag
  • American cookie beslag
  • Muffin spelt beslag

Bereidingswijze

  • Volg de instructies op de verpakking

Probeer ook eens

Sweet bites met Latte Macchiatio

Sweet bites met Latte Macchiatio

Sweet bites met Latte Macchiatio

Sweet bites met Latte Macchiatio

Couscous-feuilleté met wortel-tagliatelle en gepofte couscous

Couscous-feuilleté met wortel-tagliatelle en gepofte couscous