Kabeljauwkroketjes

Kabeljauwkroketjes
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Kerst, Vis
  • Seizoen Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 1 zak Tapas Frinca kabeljauwkroketten
  • 1 pot O’life Aioli Espelette
  • 1 citroen, in parten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de frituurpan tot 180°C.
  2. Bak de kabeljauwkroketten in gedeeltes in ca. 5 minuten krokant.
  3. Laat goed uitlekken op een stuk keukenpapier.
  4. Serveer er O’Life Aioli Espelette bij en een paar partjes citroen.

Probeer ook eens

Mini “Flammkuchen”

Mini “Flammkuchen”

Gekonfijte aardappelronde met gelakte kwartelboutjes

Gekonfijte aardappelronde met gelakte kwartelboutjes

Peer-pastinaaksoep met lamszwezerik en parmaham

Peer-pastinaaksoep met lamszwezerik en parmaham