Magic Pavlova

Magic Pavlova
  • Aantal personen 1
  • Menugang Nagerecht
  • Soort Fruit, IJs, Kaas & zuivel, Mousse, Patisserie
  • Seizoen Lente, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 20 ml Griekse yoghurt
  • 1 stuks Didess meringue natuur
  • 1 bol vanille-ijs
  • 20 ml Natur’Mousse framboos
  • verse frambozen / aardbeien / bessen / bramen naar keuze
  • frambozensuiker met knetterparels
  • 1 stuk Didess kroepoek rozenwater
  • Atsina cress
  • droogijs
  • kiezelsteentjes
  • heet water of aromatische thee

Bereidingswijze

  1. Frituur de Didess Kroepoek Rozenwater enkele seconden op 180°C en laat uitlekken. Je hebt er 1 nodig per dessert.
  2. Spuit met een spuitzak Griekse yoghurt op de bodem van de weckpot.
  3. Verkruimel 2 à 3 stuks Didess meringue natuur op de yoghurt
  4. Schep 1 flinke bol vanille-ijs en dresseer op de yoghurt.
  5. Spuit er een flinke toef Natur’Mousse framboos naast.
  6. Leg enkele stuks rood fruit naar keuze in de weckpot.
  7. Strooi 1 eetlepel frambozensuiker met knetterparels op het ijs.
  8. Decoreer met de afgebakken Didess kroepoek rozenwater en werk af met enkele takjes Atsina Cress.
  9. Plaats de wekpot in een diepe, ronde, temperatuurbestendige schaal. Strooi korrels droogijs in de schaal rondom de weckpot. Strooi voor de veiligheid kleine steentjes op het droogijs.
  10. Giet vlak voor het opdienen heet water of aromatische thee in de schaal, voor een spectaculair rookeffect aan tafel.

Probeer ook eens

Baba au jeneversiroop met frambozen

Baba au jeneversiroop met frambozen

Roodfruitbavarois met vanilleparfait

Roodfruitbavarois met vanilleparfait

Semlor met aardbeienvulling

Semlor met aardbeienvulling