Maissoep met surimi en popcorn

Maissoep met surimi en popcorn
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 180g Knorr Superieur Amerikaanse Maissoep
  • 250g maiskorrels, blik
  • 10g citroengras puree
  • 300g surimi
  • 10g basilicum blaadjes
  • 60g popcorn

Bereiding

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de maiskorrels en de citroengras toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de surimi en verdeel deze over de soepkommen.
  4. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de basilicum en de popcorn.

Probeer ook eens

Vichyssoise

Vichyssoise

Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapanade

Bospaddenstoelensoep uit de Perigueux met truffel tapanade

Gegrilde wintergroenten

Gegrilde wintergroenten