Noodle salade met zalm

Noodle salade met zalm
  • Aantal personen 10
  • Menugang Hapje, Tussengerecht
  • Soort Brood, Groenten, Kaas & zuivel, Pasta, Vis
  • Seizoen Zomer
  • Kooktechniek Terugkoelen

Ingrediënten

  • 400 g soba noodles
  • 2 st lente ui
  • 5 st mini komkommer
  • 10 st witpunt radijsjes
  • 150 g taugé
  • 5 st little gem (sla)
  • 20 st zalmmootjes
  • Phase with Naturel Butter Flavour
  • 2,5 dl Hellmann’s Sesam Soy vinaigrette
  • 1 bakje green peez sprouts
  • 5 g sesamzaad, geroosterd
  • 5 g zwart sesamzaad

Bereidingswijze

  1. Kook de sobanoedels en spoel ze koud als ze gaar zijn.
  2. Snijd het groen van de lente-uitjes fijn en zet deze even weg in wat ijswater.
  3. Snijd de mini komkommers en de radijs in schuine plakjes.
  4. Maak de taugé schoon en snijd de little gem kropjes in partjes.
  5. Bak de zalm om en om in weinig Phase in de pan en voeg wat vinaigrette toe.
  6. Temper het vuur en bak/ lak de zalm in de pan.
  7. Verdeel de sobanoedels samen met de little gem en de green peez sprouts op de bordjes.
  8. Leg de zalm erbij, samen met de gesneden komkommer, radijs, lente ui en de taugé.
  9. Maak het geheel af met de sesam soy vinaigrette en garneer met de sesamzaadjes.

Probeer ook eens

Gepocheerde kabeljauw met mosterdsaus

Gepocheerde kabeljauw met mosterdsaus

Conchiglioni met wilde tomaat en spinazie

Conchiglioni met wilde tomaat en spinazie

Biefstuk en stoof van hert met peperkoek en wortel

Biefstuk en stoof van hert met peperkoek en wortel

Kooktechniek

Terugkoelen

Terugkoelen