Perkamentbrood met burrata

Perkamentbrood met burrata
  • Aantal personen 12
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Pergamena de pane (art.nr. 962192)
  • Burrata delizia (art.nr. 314881)
  • Tomaten (art.nr. 3276)
  • Rucula cress (art.nr. 735223)
  • Olijfolie (art.nr. 051048)

Bereiding

  1. Breek de pane in kleine stukjes.
  2. Snij de burrata in vieren of zessen en de tomaat in plakjes.
  3. Leg een aantal stukjes burrata op de pane en hierop een plakje tomaat.
  4. Bestrooi met iets olijfolie, zout en peper en garneer af met de cress

Gerelateerde recepten

Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning

Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning

Pulled beef

Pulled beef

Panna cotta van geitenkaas

Panna cotta van geitenkaas