Perkamentbrood met burrata

Perkamentbrood met burrata
  • Aantal personen 12
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Pergamena de pane (art.nr. 962192)
  • Burrata delizia (art.nr. 314881)
  • Tomaten (art.nr. 3276)
  • Rucula cress (art.nr. 735223)
  • Olijfolie (art.nr. 051048)

Bereiding

  1. Breek de pane in kleine stukjes.
  2. Snij de burrata in vieren of zessen en de tomaat in plakjes.
  3. Leg een aantal stukjes burrata op de pane en hierop een plakje tomaat.
  4. Bestrooi met iets olijfolie, zout en peper en garneer af met de cress

Probeer ook eens

Asian Season Prawns

Asian Season Prawns

Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning

Gerookte eendenborstfilet met tijmhoning

Zeeuwse mosselen met champagne-sabayon

Zeeuwse mosselen met champagne-sabayon