Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel

Robuuste herfstcracker met geitenkaas en dadel
  • Aantal personen 15
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • Wijngaard geitenkaas met rozemarijn (art.nr. 506182)
  • Hazelnoot-rozijnen crackers (art.nr. 410705)
  • Bio dadelstroop (art.nr. 891244)

Bereiding

  1. Rasp de kaas grof en bewaar in een bekken.
  2. Leg de crackers uit op een bakplaat en bestrooi met de kaas.
  3. Gratineer de crackers in een hete oven of onder de grill/salamander.
  4. Lepel of streeop de stroop over de crackers en serveer lauwwarm.

Probeer ook eens

Perkamentbrood met burrata

Perkamentbrood met burrata

Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar

Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar

Geitenkaasbeignet

Geitenkaasbeignet