Roos van groenten met gorgonzola

Roos van groenten met gorgonzola
  • Aantal personen 4
  • Menugang Amuse, Hapje, Lunchgerecht, Tussengerecht, Voorgerecht
  • Soort Groenten, Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 120 gram gorgonzola
  • 4 stuks Roos van groenten

Bereidingswijze

  1. Snijd 4 plakjes van de kaas en plaats ze midden in op de taartjes.
  2. Verwarm de taartjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

Probeer ook eens

Klassieke oesters met sjalottenvinaigrette

Klassieke oesters met sjalottenvinaigrette

Rotolo van crèpes met groente uit de tuinen van Italië

Rotolo van crèpes met groente uit de tuinen van Italië

Duo van kangoeroebiefstuk & ossenhaasspies met mangochutney en Japanse mayonaise

Duo van kangoeroebiefstuk & ossenhaasspies met mangochutney en Japanse mayonaise