Samosa met rendang

Samosa met rendang
  • Aantal personen 10
  • Menugang Hapje
  • Soort Ei, Vlees - rund
  • Seizoen Herfst, Winter
  • Kooktechniek Afblussen
  • 1/2 rol filodeeg, in banen van 7 cm
  • 300 gram magere runderlappen
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 fles rendangsaus
  • eiwit van 1 ei
  • frituurolie
  • chilisaus
  • Bak het vlees samen met de knoflook en ui lekker bruin en blus af met de rendangsaus.
  • Laat de rendang 3 uur op laag vuur sudderen en vervolgens afkoelen.
  • Rol het vleesmengsel in het filodeeg: rol met de 7 cm filobaan van je af en maak er een driehoekje van.
  • Plak de randen van het deeg met wat eiwit vast.
  • Frituur de samosa's op 180 graden en serveer met chilisaus.

Probeer ook eens

Rotolo van crèpes met groente uit de tuinen van Italië

Rotolo van crèpes met groente uit de tuinen van Italië

Boerenkool frittata

Boerenkool frittata

Grand dessert met Laurentis koffie

Grand dessert met Laurentis koffie

Kooktechniek

Afblussen

Afblussen