Taleggio melt

Taleggio melt
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hapje
  • Soort Kaas & zuivel
  • Seizoen Lente

Ingrediënten

  • 75 g taleggio, in blokjes
  • 75 ml slagroom
  • 1 el verse peterselie, fijngehakt
  • mespunt verse nootmuskaat, geraspt
  • 40 g artisjok uit pot, in reepjes
  • ½ tl roze peper, grofgemalen
  • ½ focaccia, in repen

Bereidingswijze

  1. Smelt de taleggio in de slagroom op laag vuur tot een dikke saus.
  2. Roer de peterselie, artisjok en nootmuskaat erdoor.
  3. . Schenk in een schaaltje en bestrooi met de roze peper.
  4. Serveer op een warmhouder met de focacciarepen om te dippen.

Probeer ook eens

Samosa met rendang

Samosa met rendang

Flammkuchen Gin Tonic zalm

Flammkuchen Gin Tonic zalm

Drie bereidingen van eend

Drie bereidingen van eend