Tompouce van caesersalade

Tompouce van caesersalade
  • Aantal personen 4
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Brood, Ei, Groenten, Kaas & zuivel, Vegetarisch, Vis
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 2 plakken wit tramezzonebrood, Boulangerie Lambèr
  • 20 gram knoflookboter
  • 1 krop romainesla
  • Caesardressing naar smaak, Rois de France
  • 160 gram Parmezaanse kaas
  • 8 ansjovisfilets, Grand Gérard
  • 4 gekookte eieren, in parten

Bereidingswijze

  1. Snijd de tramezzoneplakken in vieren. Smeer beide zijden ervan in met de knoflookboter en bak ze goudbruin en krokant in een koekenpan.
  2. Pluk en was de romainesla, laat drogen en maak aan met caesardressing.
  3. Plaats 1 plak van het knoflookbrood op het bord, leg daarop de sla en schaaf er wat Parmezaanse kaas over.
  4. Decoreer de ansjovis en de parten ei erover en sluit af met nog een broodplak.
  5. Schenk eventueel wat extra dressing op het bord erbij.

Probeer ook eens

Venusschelpen met knoflook, zoete ui en Parmezaan

Venusschelpen met knoflook, zoete ui en Parmezaan

Tartaar van wilde zeebaars

Tartaar van wilde zeebaars

Gruyèrecake met oesterblad & passievrucht

Gruyèrecake met oesterblad & passievrucht