Tosti salade carpaccio

Tosti salade carpaccio
  • Aantal personen 1
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Tosti

Ingrediënten

  • 2 plakken tostibrood naar keuze
  • 1 paar druppels olijfolie bio Olitalia
  • 15 gram Valle grana kaas rasp
  • 3 gram geroosterde pijnboompitten
  • 40 gram carpaccio
  • 10 ml truffelmayonaise
  • Handje rucola

Bereiding

  1. Verwarm het tosti apparaat voor
  2. Bestrijk de beleg kant met olijfolie
  3. Beleg het brood met raspkaas en pijnboompitten
  4. Dek af met het tweede sneetje brood
  5. Laat de tosti mooi goudbruin van kleur worden in het tosti apparaat
  6. Neem de tosti uit apparaat en plaats op een bord
  7. Bedruppel de bovenkant van de tosti met truffelmayonaise
  8. Beleg met plakken carpaccio en garneer de rucola sla
  9. Bedruppel met olijfolie en bestrooi met peper en zout

Probeer ook eens

Mini tosti manchego kweepeer

Mini tosti manchego kweepeer

Mini tosti tonijn sesamsoja

Mini tosti tonijn sesamsoja

Croque madame gerookte eend

Croque madame gerookte eend