Volkoren couscous

Volkoren couscous
  • Aantal personen 4
  • Menugang Hoofdgerecht
  • Soort Rijst, Vlees - lam
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter
  • Kooktechniek Warmhouden

Ingrediënten

  • 400 gram volkoren couscous
  • 300 gram lamsvlees marsala, Meesterschap van het huis
  • 300 gram kiptajine, Meesterschap van het huis
  • 150 gram zoete ui, in brunoise
  • 2 gram rode peper, fijngesneden
  • 2 eetlepels arachideolie, Olitalia
  • 160 gram wortel, in brunoise
  • 120 gram groene paprika, in reepjes
  • 100 gram verse tomaat, in stukken
  • 120 gram gele pompoen, in brunoise, geblancheerd
  • 120 gram snijbonen, in julienne, geblancheerd
  • 150 gram kikkererwten, uitgelekt
  • 40 gram pijnboompitten, Krexxx
  • 1 theelepel raz el hanout, O’life
  • 50 gram zwarte rozijnen, geweekt, Krexxx
  • 20 gram muntblaadjes

Bereidingswijze

  1. Wel de couscous zoals vermeld op de verpakking.
  2. Verwarm de lamsvlees marsala en kiptajine.
  3. Fruit de zoete ui en rode peper in de arachideolie aan en voeg er de wortel, paprika, tomaat, pompoen, snijbonen, kikkererwten, pijnboompitten en raz el hanout aan toe.
  4. Voeg de couscous toe en meng de rozijnen en muntblaadjes erdoor.
  5. Serveer met de lamsvlees marsala en de kiptajine apart.

Probeer ook eens

Geitenlamspiesjes met geroerbakte kruidenrijst

Geitenlamspiesjes met geroerbakte kruidenrijst

Sushi Maki Veggi

Sushi Maki Veggi

Achterhoekse salade met duivenborst en bloedworst

Achterhoekse salade met duivenborst en bloedworst

Kooktechniek

Warmhouden

Warmhouden