Yoghurtcouscous

Yoghurtcouscous
  • Aantal personen 6
  • Menugang Component
  • Soort Kaas & zuivel

Ingrediënten

  • 60 g suiker
  • 20 ml water
  • 100 g amandelen
  • 60 g yoghurtpoeder
  • 5 g korianderblaadjes, fijngehakt
  • 5 g munt, fijngehakt

Bereidingswijze

  1. Kook 60 gram suiker met 20 ml water tot een siroop van 117°C.
  2. Roer van het vuur de 100 gram amandelen erdoor. Spreid uit op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat afkoelen.
  3. Breek in stukken en maal fijn met 60 gram yoghurtpoeder, 5 gram fijngehakte korianderblaadjes en 5 gram fijngehakte munt.

Gerelateerde recepten

Spaghetti van tomaat

Spaghetti van tomaat

Geroosterde bloemkool

Geroosterde bloemkool

Jamaican Jerk

Jamaican Jerk