Reportages

La vie en rose

La vie en rose

Vroeger was rosé slechts in één stijl verkrijgbaar. Tegenwoordig is het aanbod van geuren en kleuren heel divers. Er is een rosé voor iedereen, voor elk moment en bij elk gerecht.

Lees meer
Roken op de BBQ

Roken op de BBQ

Barbecueën is helemaal terug van weggeweest. Maar het barbecueën van nu is niet te vergelijken met hoe dat voorheen werd gedaan. Tegenwoordig wordt er namelijk gewerkt met allerlei nieuwe technieken en materialen. En grillen alleen? Dat is uit de tijd. Roken op de barbecue is de toekomst.

Lees meer
Vier manieren om te grillen

Vier manieren om te grillen

Het ene gerecht is het andere niet. Daarom is het belangrijk te weten hoe je kunt (of in sommige gevallen, moet) grillen. Kies weloverwogen de beste bereiding voor het gerecht wat je wilt bereiden en je gerecht kan gewoonweg niet meer mislukken!

Lees meer
Brandstof voor de BBQ: houtskool of briketten

Brandstof voor de BBQ: houtskool of briketten

Als het gaat om barbecueën zijn de meningen verdeeld. Doe je dat het beste op gas of op vuur? Wanneer je kiest voor vuur, ga je dan voor houtskool of briketten? We zetten de verschillen op een rij. Zodat je zelf een keuze kunt maken wat het beste bij jou en hetgeen dat je wil bereiden past.

Lees meer

Eerdere reportages