5 Winterse warmhouders

Ook in de winter kunt u optimaal gebruik maken van uw terras. Met wat fleece dekens en warmhouders op de kaart ontstaat er al snel een winterse sfeer. Wat dacht u bijvoorbeeld van variaties op de vertrouwde glühwein en chocolademelk. Heerlijk voor op het winterterras.

Deze selectie van vijf winterse warmhouders zijn perfect voor op uw kaart tijdens de wintermaanden.

Cranberry glühwein

Glühwein is een product wat niet te missen is tijdens de winter. Heerlijk om te drinken als het koud is buiten. Cranberry is ook echt een product voor in de wintermaanden. Met wat creativiteit maak je van deze twee producten al snel een combinatie en zo een echte publiekstrekker. Een zoete variant op de bestaande glühwein. Gemakkelijk en snel te maken en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Hot Buttered Rum

Voor mensen die niet van glühwein houden is er ook een heerlijk alternatief. Een warme mix drank met Amerikaanse roots, Hot Buttered Rum. Het basisbeslag van boter, suiker en specerijen kan van tevoren gemaakt worden en is lang houdbaar. Als u het drankje wil serveren hoeft u er alleen maar een scheut goede rum en kokend water bij te doen. Dit maakt het een ideaal drankje voor op het terras tijdens de wintermaanden.

Pompoen Kerrie soep

Verwen u gasten met een verrassende wintersoep voor op uw terras. Door vergeten groenten als uitgangspunt te nemen, zoals de flespompoen, speelt u in op de actuele 80/20 trend. Waarbij 80 % van een gerecht uit groenten bestaat. Met een bijzondere garnituur als fazantfilet gekruid met cacao pepper heeft deze soep een exclusieve twist. Heerlijk om van te genieten tijdens koude weersomstandigheden.

Witte chocolademelk met framboos

Overal verschijnt er tijdens deze donkere dagen chocolademelk op de kaart. Maar het is altijd dezelfde ouderwetse kop chocolademelk. Daarom is het tijd voor iets nieuws. Met deze variant kunt u zich écht onderscheiden. Want waar zie je nou een witte chocolademelk? In combinatie met framboos en de garnering van mini-marshmallows is dit een echte eyecatcher.

Koffie kandeel

Nederlanders houden van koffie. En daarom mag ook koffie niet ontbreken op het winterterras. Koffie, maar dan net even anders. Gemengd met vanille, kaneel en honing is dit een unieke koffie voor op uw winterse kaart. Met de garnering van alleen een vanillestokje ziet dit drankje er al snel prachtig uit. Ideaal voor alle koffieliefhebbers tijdens deze koude dagen.

Terug naar Reportages