Al uw kerstinkopen doet u natuurlijk bij Sligro

December staat bij Sligro in het teken van kerst. Het is dé maand van het jaar om culinair uit te pakken voor uw gasten. Van bijzondere producten tot speciaal kookgerei: bij Sligro kunt u terecht voor al uw kerstinkopen.

Verse producten, deskundig advies en natuurlijk enorm veel keus. Bij dé groothandel voor foodprofessionals slaagt u voor al uw kerstinkopen. En natuurlijk valt er altijd iets te proeven. Beleef de kerst nu in één van onze 47 vestigingen en profiteer van onze voordelen.

Specialisten op iedere afdeling

Hulp nodig? Wij kennen geen spreekuur. Onze vakmensen staan dagelijks klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het bereiden van vlees, vis, wild of het serveren van de juiste wijn bij uw gerecht. Op iedere afdeling is altijd een specialist aanwezig die u graag van advies voorziet. Zo maken we van uw kerstdiner samen een succes.

Exclusieve en bijzondere producten waar chefs mee werken

Iets bijzonders serveren? Het uitgebreide Sligro-assortiment bestaat uit ruim 60.000 artikelen. Variërend van Iers rundvlees, duurzaam gevangen vis, exotische kruiden tot exclusieve wijnimporten. Veel van onze producten zijn exclusief voor horeca en vindt u niet terug in de supermarkt. Zo kunt u uw gasten echt iets speciaals aanbieden deze kerst.

Kijken, voelen en proeven

Inspiratie nodig? In onze proeftuinen worden dagelijks kookdemonstraties geven door professionele koks. Zij voorzien u graag van advies. Natuurlijk kunt u ook onze eigen poeliers, groenten-, wild- en visspecialisten altijd om tips vragen. Daarnaast vindt u in ons inspiratiemagazine Exclusief bijzondere recepten die u eenvoudig zelf kunt bereiden. Succes verzekerd! Haal uw exemplaar gratis op in de vestiging.

Kom naar Sligro

Sligro is in aanloop naar de feestdagen extra geopend. Bekijk hier de openingstijden van de Sligro-vestiging bij u in de buurt. Graag tot ziens!

Terug naar Reportages