Verse kruiden op tafel

Natuurlijke smaakbeleving met verse kruiden op tafel

Frisse kleuren, heerlijke geuren en een pure beleving: zet verse kruiden op tafel! Voeg aan tafel de verse kruiden toe die perfect passen bij de gerechten. Verse kruiden op pizza’s, eetbare bloemen in salades en bijzondere cressen in desserts!

Smaakmakers op tafel

Verras uw gasten door verse kruiden, eetbare bloemen en andere verse ingrediënten op tafel te zetten. Bij het serveren van de gerechten kan uw bediening meer vertellen over welke kruiden passen bij welk gerecht. Vervolgens maakt de bediening het gerecht af met de juiste kruiden. Of laat uw gasten het gerecht zelf afmaken door ze de kruiden te laten plukken. Met deze pure beleving wordt ieder gerecht perfect op smaak gebracht.

Verse kruiden op tafel

Verse kruiden, bloemen & cressen

Kies voor potten verse kruiden als basilicum, peterselie, bieslook of lavendel. U kunt ook eetbare bloemen aan tafel toevoegen voor een kleurrijke uitstraling. Of zet bijzondere cressen met een unieke smaakbeleving op tafel. Ook paddenstoelen op kluit zijn een idee, bijvoorbeeld bij een fondue of gourmet diner.

Van amuse tot dessert

Kruiden, bloemen en cressen zijn geschikt voor in al je gerechten. Zoals eetbare bloemen in een salade, rozemarijn bij geroosterde aardappelen of appelbloesem cress in een fris nagerecht. Ook leuk is het om uw gerechten een bepaald thema te geven en dit terug te laten komen in de verse producten op tafel. Italiaanse gerechten met verse ingrediënten die passen binnen dit Italiaanse thema, bijvoorbeeld.

Reportage Verse kruiden op tafel

Voor elk seizoen

Gebruik kruiden en verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Stevige en volle smaken in de herfst en winter en frisse kruiden in de lente en zomer. Perfect om eindeloos te variëren en uw gasten telkens weer te verrassen met de verse ingrediënten van ieder seizoen.

Sfeer aan tafel

Zet de verse kruiden in mooie houten bakken op tafel voor een prachtige sfeer. Of gebruik tafels met in het midden een inkeping, zodat u de verse ingrediënten als het ware uit de tafel laat komen. Ook leuk: verschillende potten in diverse maten. Deze ingrediënten zijn lekker om uw gerechten mee te garneren, maar staan ook prachtig als decoratie op de tafels in uw restaurant. Een verse uitstraling die je gasten zeker zullen waarderen!

Terug naar Reportages