Shared soup

Share a Soup

Een warme kop soep is een populair voorgerecht. Helemaal in de koude herfst- en wintermaanden. Maar een goed gevulde soep kan ook eenvoudig als hoofdgerecht dienen. Wil je soep op een bijzondere manier presenteren? Dan is ons Share a Soup concept echt iets voor jou.

Maak van soep een hoofdgerecht met onderscheidend vermogen. Met Share a Soup ben je vernieuwend en serveer je een unieke ervaring. Iedere gast stelt zijn eigen soep samen met de basis soep en schaaltjes vol verse ingrediënten. Pas de receptuur en presentatie aan zodat het past bij je zaak.

Shared soup - pompoensoep

Extra beleving

Een bijzondere presentatie valt op en zien doet verkopen. Serveer de soep in een stoere grote pan of ketel. Om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven kun je bijvoorbeeld ook werken met grove houten planken en kommetjes in natuurtinten. Vul schaaltjes met verse ingrediënten zodat iedere gast zijn eigen soep naar smaak kan invullen.

Smaakvolle tips

Maak de soep af met eigen gemaakte groentechips. Gemaakt van bijvoorbeeld boerenkool, pompoen, paarse peen of zoete aardappel. Van oud brood kun je mooie gekruide croutons bereiden in de oven. Zet daarnaast wat gebalanceerde taugé, fijngehakte Chinese kool of uitgebakken spekjes op tafel.

Shared soup - Ajam

No waste

Het Share a Soup concept is goed om je waste te beperken. De basis soep is zo gemaakt en vul je aan met verse ingrediënten naar keus. Zowel de soep als de side dishes kunnen gemaakt worden van ingrediënten die je al in huis hebt.

Goede marge

Gasten zijn bereid om een hogere prijs te betalen voor Share a Soup vergeleken met een gewone kom soep. Afhankelijk van je invulling behaal je een marge van ruim 80 procent.

Terug naar Reportages