Culinary Team schrijft geschiedenis in Erfurt

Tijdens de Olympiade der Köche in Erfurt heeft het Nederlandse team, met collega Guido Panjer in de gelederen, dinsdag goud gepakt op het onderdeel ‘warme keuken’. Hiermee schrijft het team geschiedenis. Nog nooit eerder veroverde een Nederlands team goud op dit onderdeel. Twee dagen eerder behaalde het team al zilver op het onderdeel 'koud buffet'.


Een kroon op de maanden van voorbereidingen van het Culinary Team The Netherlands dat bestaat uit Dennis van den Beld van Het Roode Koper* in Ermelo , Alfred van Dijk van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, Robin Hoedjes van Huize van Wely in Noordwijk, Tom Lamers van De Kromme Dissel* in Heelsum, Guido Panjer van Sligro in Veghel, Tom Stalpers van Maison van den Boer in Veghel, Keng Vichianrat van La Rive* in Amsterdam, Bert van Manen en Waldrik Kremer van Sogno catering in Tilburg.

Het Culinary Team The Netherlands is onderdeel van het Gastronomisch Gilde.

Terug naar Nieuws