Altijd inspirerend

Het zal u bekend voorkomen, genieten van smaken delen of samen de passie voor food beleven en daarmee elkaar inspireren. Daaraan herken je de echte liefhebber en professional. Sligro maakt de liefde voor food tastbaar en toegankelijk.

Inspiratie vanuit mensen

Wij houden van food en delen dat graag met u. Zo vindt u in diverse vestigingen een proeftuin, waar onze chef-koks dagelijks met nieuwe producten demonstreren om u te inspireren. Daarbij laten ze u graag uit eerste hand genieten van de heerlijkste gerechten.

Ook tijdens de vele proeverijen en evenementen die Sligro organiseert, treft u onze foodprofessionals aan. Zo ervaart u duidelijk onze passie bij evenementen als de Culinaire Inspiratiemarkt en de Smaak van Vroeger.

Quote altijd inspirerend

Vernieuwende concepten

Wij zijn nieuwsgierig en willen continu vernieuwen en ontdekken. Uit passie en enthousiasme. Wij zijn daarom altijd gefocust op nieuwe trends, op de seizoenen en ontwikkelingen in de markt. Onze concepten zijn daar een mooi voorbeeld van. Met Maison Niels De Veye, Meesterschap van het Huis, Alex Meijer, Sanissimo en Keizerskroon bieden wij onze klanten meer dan een goed product, namelijk een compleet concept.

Exclusief voor u

Over onze passie voor food leest u in Exclusief Verkrijgbaar, hét exclusieve magazine voor Sligro-klanten met inspirerende verhalen en vernieuwende recepten.
Wij inspireren u graag. Via Exclusief Verkrijgbaar, persoonlijk in onze zelfbedieningsgroothandels en op onze website.