Beleving in de vestiging

Elke zelfbedieningsgroothandel van Sligro is een ware proeftuin. Of u nu komt voor uw dagelijkse inkoop of voor een éénmalig grote bulkpartij, in onze zelfbedieningsgroothandels doet u altijd inspiratie en ideeën op. Beleef de dagverse producten en beoordeel zelf de kwaliteit door te zien, te ruiken en te proeven.

Quote beleving in de vestiging

Specialisten in huis

Wij zijn trots op onze versafdelingen en wijnassortiment. Iedere specialist beschikt over ruime kennis van zijn assortimentsgroep. Zij zijn uw partner en weten precies hoe ze op uw wensen moeten inspelen.

Zo helpen wij u graag met een goede keuze op onze indrukwekkende wijnafdeling. Of u laat u verrassen door de fijne patisserie en andere heerlijkheden van onze bakker. En vergeet onze visspecialist niet. Geheel naar uw wens fileert en portioneert hij uw dagverse vis. En ook op onze slagerij, groente- en kaasafdeling hebben wij de juiste kennis en producten in huis.

Altijd dichtbij

Door de landelijke dekking is Sligro altijd dichtbij. Voor al uw bedrijfsmatige inkopen op het gebied van food en aan food gerelateerde non-food artikelen. Voor seizoensgebonden producten. Voor advies van onze deskundige vakspecialisten. Voor proeverijen en lokale evenementen. Kortom, een plek waar altijd iets te beleven valt en u van harte welkom bent.

Wij staan voor u klaar

Onze mensen staan voor u klaar. Naast onze vestigingsdirecteur als uw persoonlijke gastheer ontmoet u vakgenoten met een gedeelde passie voor food. En koffie en thee van het huis! Graag tot ziens in een van onze zelfbedieningsgroothandels.