Efficiënt in bezorging

Een slim online bestelsysteem, een krachtige logistieke organisatie, een geavanceerde automatisering en één persoonlijk aanspreekpunt. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de succesvolle landelijke bezorgservice van Sligro. Efficiënt, flexibel en altijd stipt op tijd.

Gemak en efficiency

In bezorging is efficiency belangrijk. Onze logistieke processen zijn daarom doorontwikkeld tot in het kleinste detail. Daarom werken wij met één levering, één factuur en één aanspreekpunt. Met efficiënte oplossingen en duidelijke afspraken hebben wij zo van uw gemak onze zorg gemaakt. U wilt toch ook dat wij de zaken niet moeilijker maken dan ze zijn?

Medewerker DC

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Onze bezorgservice sluit aan op uw verwachting. U kunt 24 uur per dag uw bestellingen plaatsen via ons online bestelsysteem Slimis. Vervolgens leveren wij dagelijks volgens afspraak, binnen 24 uur én altijd vers.

Onze chauffeurs komen met onze moderne, geheel geconditioneerde vrachtauto’s tot aan uw deur. En ook over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, want al onze vrachtauto’s zijn uitgevoerd volgens de laatste HACCP-normen.

Persoonlijk contact

Hoe u ook bestelt, u kunt altijd rekenen op persoonlijk contact. Onze rayonmanager is uw aanspreekpunt en onze klantenteams staan altijd tot uw beschikking. Net als onze versspecialisten, die u graag advies op maat geven.

Ook al zijn wij voor u onderweg, u blijft natuurlijk van harte welkom om sfeer te proeven in een van onze zelfbedieningsgroothandels.