Passie voor food

Doet u inkopen bij Sligro, dan heeft u gekozen voor een betrouwbare, nuchtere en alerte partner. Belangrijke vaste waarden waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Daarnaast heeft Sligro hart voor de zaak, voor úw zaak.

Quote passie voor food

Mensen met passie

Een passie voor food, dat is onze drijfveer. Onze mensen dragen deze gedrevenheid, dit enthousiasme iedere dag opnieuw uit. Hiermee is Sligro de meest toonaangevende groothandel voor foodprofessionals geworden.

Optimale efficiency

Wij staan voor goede kwaliteit en service in alle opzichten. Samen met sterke inkoop en een goed georganiseerd logistiek systeem is Sligro de partner waarop u kunt rekenen. Een daadkrachtige organisatie waarin alle schakels zorgvuldig op elkaar zijn aangesloten. En daar profiteert u als klant van. Optimale efficiency, dat is wel zo fijn.

Herkenbaar gezicht

Onze mensen bepalen het succes. Zij vormen de grootste kracht van ons bedrijf en geven het voor u een gezicht. Dat maakt Sligro tot een bedrijf waar u zich thuis voelt. Een bijzondere plek daarbinnen is weggelegd voor onze Fresh Partners, de versspecialisten met een grote deskundigheid en neus voor kwaliteit. Moeiteloos meten zij zich met de besten in de foodmarkt.

Vanuit onze passie én professie kennen wij de markt van binnen en van buiten. Alle ontwikkelingen worden gevolgd, geen foodtrend blijft onopgemerkt. Maar uiteindelijk blijft úw specifieke vraag voor ons leidend.