Sligro Venlo helemaal vernieuwd

Sligro Venlo is diep geworteld in de regio. Een vast adres voor horecabedrijven, MKB, cateraars en culinaire specialisten in deze bourgondische regio. Nu helemaal in een nieuwe jas. Op 27 & 28 november openen wij met veel trots onze compleet vernieuwde vestiging. Gefaseerd hebben we de afgelopen maanden alle afdelingen verbouwd. De nieuwe vestiging beschikt straks onder meer over een enorme vershal, een eigen spice market en notenbranderij. Het resultaat mag er dan ook zijn. 6.500 m2 winkelvloer vol inspiratie. Kom je ook!

Wel ondernemer, maar nog geen klant? Vraag dan vandaag nog je klantenkaart aan.

Vraag klantenkaart aan


Dinercheque spaaractie

Ter gelegenheid van de opening organiseert Sligro samen met restaurants in de regio een heerlijke spaaractie. Gebundeld in de Restaurantgids Venlo e.o. Spaar mee en ga met minimaal €25 korting naar zo’n 60 restaurants.

Alles onder één dak

Frituurvet, exclusieve hammen of trendy servies. Bij Sligro Venlo vind je alles voor de foodprofessional en het MKB, verdeeld over 5.700 m2 vol inspiratie. Dat is wel zo gemakkelijk.

Advies van vakspecialisten

Service en advies vinden wij heel belangrijk. Daarom staan de vakmensen van Sligro altijd klaar om je te helpen. Wij weten alles over onze producten en voorzien je graag van advies.

Compleet versassortiment

Sligro biedt een enorm aanbod dagverse en regionale producten. Het beste vlees, wild en gevogelte, visproducten en AGF, geleverd vanuit onze verspartners of rechtstreeks vanuit versmarkt Rungis (Parijs).

Inspirerend tweedaags openingsevent

Op maandag 27 en dinsdag 28 november wordt de vestiging officiëel geopend. Twee dagen vol inspirerende masterclasses van sterrenchefs, demonstraties van lokale topchefs, verrassende workshops, proeverijen, foodtrucks en nog veel meer wat je niet mag missen.

De officiële opening vindt plaats op maandag 27 november om 11.00 uur

Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy

Bekend van o.a. Tijd voor Max (NPO)
Vintage Cooking is het zo typerende kenmerk en thema van culinair tv-gezicht en kookboekenschrijfster Sandra Ysbrandy.

Erik van Loo

Erik van Loo ★★

Parkheuvel, Rotterdam
De Limburgse SVH meesterkok Erik van Loo heeft sinds 2009 twee Michelinsterren met Parkheuvel. Bij Erik draait het om echt eten en een zoektocht naar smaak. Hij neemt je graag mee in zijn zoektocht.

Paul Pollux

Paul Pollux ★

Aubergine, Steyl
Oud-leerling van Cas Spijkers, Paul Pollux, zwaait al geruime tijd niet onverdienstelijk de scepter in Aubergine. Over zijn ster zegt hij: "Je kijkt ernaar uit en je werkt ervoor. Toch ben je verrast als hij er komt. De sport is om hem te behouden.”

Hans van Wolde

Hans van Wolde ★★

Beluga, Maastricht
Hans van Wolde is chef-kok van Beluga in Maastricht. Sinds 2005 bekroont met een tweede Michelinster. Met zijn nieuw te openen ‘Brut 172’ in 2020 mikt hij op de absolute top.

Ron Blaauw

Ron Blaauw ★

Ron Gastrobar, Amsterdam
In 2013 gooide Ron Blaauw het roer om. Hij verving zijn tweesterrenrestaurant voor Ron Gastrobar. Als snel werd dit restaurant bekroond met een Michelinster.

René Brienen

René Brienen ★

Brienen aan de Maas, Well
Meesterkok René Brienen verwent zijn gasten met gastronomische gerechten in een oase van rust aan de Maas. Zijn chocolade-dessert is beroemd.

Talloze culinaire proeverijen met onder meer

 • Rook & Roll zalm tortilla met woodclip
 • Speculaaswentelteefje met vlierbessen en clotted cream
 • Exclusieve gado gado met aflillacress, avocado, komkommer en runderrib
 • Easy pekingeend met yamasaus
 • Italiaans nichtje van de croque met truffel
 • En nog veel meer!

Dit kun je verwachten bij Sligro Venlo

Sligro Venlo is speciaal voor professionals in food. Naast een uitgebreid versassortiment, voordelige grootverpakkingen en professionele bedrijfsbenodigdheden kun je in ons rustpunt terecht voor een gratis kopje koffie of thee. Ideaal voor een zakelijke afspraak.

 • 60.000 artikelen
 • Compleet versassortiment
 • Non food voor foodprofessionals
 • Voordelige grootverpakkingen
 • Kookdemonstraties in de proeftuin
 • Professioneel advies
Wild en gevogelte

Wild & Gevogelte

Wild en gevogelte, vlees zoals de natuur het bedoeld heeft. Pure, eerlijke producten waarbij ieder wildproduct zijn eigen typerende smaak heeft. Onze poelier adviseert je graag over ons aanbod en weet precies welk product het meest interessant is gedurende het seizoen.

Vis en schaaldieren

Vis en schaaldieren

Meer marge met schol op het menu? Of kies je voor onderscheid met Fines de claires Label Rouge oesters van Fonteneau? Onze visspecialist geeft je graag advies over de dagverse vis en schelpdieren die ons assortiment rijk is.

Groente en fruit

Groente en fruit

Producten rechtstreeks van het land. Dat bieden wij op onze nieuwe afdeling Groente en fruit. Een divers aanbod van bekende en minder bekende groenten. Een speciale plek is ingeruimd voor de cressen van Koppert cress; zaailingen van unieke planten met verrassende smaken.

Noten en zuidvruchten

Noten en zuidvruchten

Onder het merk Daendels biedt Sligro een compleet assortiment noten en zuidvruchten, exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Van onbewerkte producten tot ambachtelijk gebrande noten, ter plekke bereid in onze eigen notenbranderij. De geur van vers gebrande noten komt je tegemoet!

Vlees en vleesspecialiteiten

Vlees en vleesspecialiteiten

Een succesvol gerecht begint vaak met een goed stuk vlees. Het aanbod vlees en vleesspecialiteiten is zeer divers. Met het beste kwaliteitsvlees zoals O'Sullivan Dry aged rundvlees, mals lamsvlees en Jamon del Mundo Joselito, de beste ham ter wereld.

Kaas

Kaas

Het kaasassortiment is bijzonder uitgebreid en alle bekende kaasmerken zijn vertegenwoordigd. Plus alle kazen die exclusief verkrijgbaar zijn bij Sligro. Niet alleen Hollandse kaas, maar ook buitenlandse kaas. Voor al je vragen over de kaasproducten kunt je terecht bij de kaasexperts in onze vestiging.

Ontdek ons complete aanbod in de vestiging

Contactgegevens

Sligro Venlo
Winkelveldstraat 28
Industrieterrein Veegtes
5916 NX Venlo
Telefoon: (077) 354 73 00
Vestigingsdirecteur Stanley Mooren

Openingstijden:

Maandag 08:30 - 17:00 uur
Dinsdag 08:30 - 17:00 uur
Woensdag 08:30 - 17:00 uur
Donderdag 08:30 - 20:00 uur
Vrijdag 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag gesloten


De partner voor foodprofessionals in Venlo en omgeving