Ga je graag uit eten? Doe mee met de spaaractie van Sligro. En spaar mee voor minimaal € 25 korting op je diner. Dat is nog eens voordelig tafelen.

Divers aanbod in de regio

Voor een heerlijk hapje eten is Venlo en omgeving erg geschikt. De omgeving biedt een heleboel culinaire mogelijkheden. Restaurants, bistro’s, eetcafés, grandcafés, fietscafés, pannenkoekenhuizen. Voor ieder wat wils en alles is te vinden binnen een straal van 50 km. De deelnemende restaurants verheugen zich op jouw komst.

Zo spaar je mee

Bezoek de vernieuwde Sligro-vestiging in Venlo. Bij iedere €100 die je besteedt, krijg je een spaarzegel. Met 4 spaarzegels heb je een volle spaarkaart. Een volle spaarkaart wissel je in voor een dinercheque ter waarde van € 25. Inwisselen kan alleen bij Sligro Venlo.

Dinercheques verzilveren

Lever je cheque in bij het restaurant van je keuze. Dan krijg je € 25 korting op je rekening. Sparen voor dinercheques kan van maandag 27 november 2017 tot en met zaterdag 17 februari 2018. Je spaarkaart inwisselen kan tot en met zaterdag 10 maart 2018. De dinercheques zijn geldig tot en met zaterdag 16 juni 2018.

Actievoorwaarden

  • Uitgifte spaarzegels bij zelfbedieningsaankopen bij Sligro Venlo
  • Maximaal 20 dinercheques per klant(nummer).
  • De dinercheques zijn niet voor contanten inwisselbaar
  • Je kunt meerdere cheques per diner inleveren.

Deelnemende restaurants

Alle deelnemende restaurants zijn ingedeeld op vestigingsplaats. Klik op de vestigingsplaats om de restaurants te bekijken waar je de dinercheques kunt inwisselen.