Groots met een zachte G

Sligro in Concert

Spaar mee! Ook dit jaar vier je met Sligro in Concert én Guus Meeuwis een onvergetelijk feest. Op dinsdagavond 12 juni schudt het Philips Stadion op zijn grondvesten tijdens het speciale Groots met een zachte G-concert voor Sligro relaties.

Bekende meezingers, een spetterend decor en vooral ontzettend veel oer-Brabantse gezelligheid. Guus Meeuwis weet als geen ander hoe je een feestje bouwt. Groots met een zachte G is al 12 jaar een ongekend succes en als we Guus mogen geloven, wordt de 13e editie dit jaar nóg grootser en mooier. Niet alleen door hem, maar vooral ook door de 34.000 bezoekers per avond. Vier jij het feestje mee?Teaser video

Hoe spaar je mee?

Bij de speciale aanbiedingen in de Sligro in Concert folder ontvang je spaarzegels. Je plakt deze op de spaarkaart die eveneens bij de folder zit. Wanneer je 30 zegels hebt gespaard, lever je de volle spaarkaart in bij de kassa van jouw Sligro-zelfbedieningsvestiging. Tegen bijbetaling van € 10,- handling- en administratiekosten reserveren wij twéé toegangstickets op het klantnummer dat je gebruikt. Ruim voor het concert ontvang je bericht wanneer je de tickets in jouw Sligro-vestiging kunt ophalen.

Wanneer kan ik sparen?
De spaaractie loopt van donderdag 5 april t/m maandag 23 april 2018.

Géén spaarkaart meer of extra spaarkaarten nodig?
Er zijn voldoende spaarkaarten aanwezig in onze vestigingen.

Het aantal toegangstickets per klant is ongelimiteerd totdat we zijn uitverkocht:
- Staanplaats “Golden circle” UITVERKOCHT
- Staanplaats veld
- Zitplaats tribune

Wanneer Sligro in Concert is uitverkocht, blijven de actieprijzen voor de speciale aanbiedingen geldig. Niet verzilverde spaarzegels verliezen hun waarde zodra alle toegangstickets zijn uitverkocht.

Actievoorwaarden

Heb je vragen?

Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina.

> Veelgestelde vragen