• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Spaar mee voor Groots met een zachte G

Met Sligro naar Groots met een zachte G

Spaar mee! Ook dit jaar vier je met Sligro in Concert én Guus Meeuwis een onvergetelijk feest. Op dinsdagavond 14 juni vieren we samen het Groots met een zachte G-concert voor Sligro relaties. Vier jij het feestje mee?

Guus Meeuwis is terug met zijn Groots met een zachte G concerten in het stadion! Voor de 15e keer zal Guus Meeuwis het PSV Stadion in Eindhoven op zijn grondvesten laten schudden. Tijdens deze 15e editie haalt Guus alles uit de kast om dit feest groots te vieren met zijn publiek. Groots wordt Gigantisch.

Spaar voor tickets

Vanaf donderdag 10 maart tot en met maandag 28 maart 2022 spaar je met Sligro in Concert voor exclusieve toegangstickets voor Groots met een zachte G.

Dit is hoe het werkt: bij de speciale aanbiedingen in deze folder ontvang je Sligro in Concert-zegels. Je plakt deze op de spaarkaart die eveneens in deze folder zit. 

Wanneer je 20 (zitplaatsen), 30 (staanplaatsen) of 40 (golden circle) zegels hebt gespaard, lever je de volle spaarkaart in bij de kassa van jouw Sligro-vestiging. 

Tegen een bijbetaling van €10,- ontvang je een voucher, met deze  voucher kun je je toegangstickets zelf bevestigen. Toegangstickets worden ruim voor het concert verstuurd naar het e-mailadres dat je zelf invult.

Vouchers verzilveren

Vouchers verzilveren voor tickets voor Groots met een zachte G kan door op deze button te klikken:

Spelregels spaaractie

Bij aankoop van speciale Sligro in Concert-aanbiedingen in folder 4 – geldig vanaf donderdag 10 maart tot en met maandag 28 maart 2022 – ontvang je gratis spaarzegels.

Klanten die in 2020 mee hebben gespaard en dus tickets tegoed hebben, ontvangen bij het inwisselen van een nieuwe volle spaarkaart het dubbele aantal tickets.
Dit betekent dat ze bij het verzilveren van de voucher geen 2 maar 4 tickets ontvangen!

Deze actie is geldig in de zelfbediening en bezorging van iedere Sligro-vestiging, m.u.v. bier en cider in de bezorging.

Lever je volle spaarkaart(en) in bij de kassa van je Sligro-vestiging. Een volle spaarkaart = twee toegangstickets. Tegen een bijbetaling van €10,- ontvang je een voucher, met deze voucher kun je je toegangstickets zelf bevestigen. Toegangstickets worden ruim voor het concert verstuurd naar het e-mailadres dat je zelf invult.

Er is geen limiet op het aantal toegangstickets per klant.

Helaas is het niet mogelijk om plaatsen te reserveren. Uitsluitend volle én gefactureerde spaarkaarten geven een reservering.

Enkel de Groots met een zacht G-spaarzegels 2022 zijn toegestaan. Volle spaarkaarten kunnen tot 4 april 2022 verzilverd worden, na deze periode of als het concert is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

Je spaart uitsluitend voor de toegangstickets. De consumpties tijdens het concert zijn voor eigen rekening. Ook zijn er geen busreizen geïnitieerd vanuit Sligro.

De spaaractie geldt alleen voor de exclusieve Sligro in Concert-avond op dinsdag 14 juni 2022. Toegangstickets voor andere data kun je natuurlijk wel voor eigen rekening bestellen via de website van Groots met een zachte G.

1 van 1 resultaat gezien

Veelgestelde vragen

Ja, tickets voor het exclusieve Sligro Groots met een zachte G concert dat op 29 november 2021 in Ahoy stond gepland zijn automatisch geldig voor 14 juni in het Philips stadion in Eindhoven

Om tickets te krijgen voor de exlusieve Sligro show in het Philips stadion op 14 Juni kun je vanaf donderdag 10 maart t/m maandag 28 maart 2022 meesparen in de Sligro vestigingen.

Nee, vanuit Sligro is dit geregeld door een automatisch willekeurig proces. Heeft u kaartjes gekocht samen met iemand anders, op een andere naam en/of klantnummer, en wilt u graag samen zitten, dan kunt u een mailtje sturen naar sligroinconcert@sligro.nl. Ook als u op hetzelfde klantnummer heeft besteld, maar uw reservering in verschillende delen heeft gedaan, kunt u het beste een mailtje sturen. Dan gaan wij ervoor zorgen dat deze plaatsen zeker (dicht) bij elkaar zitten.

Voor aanpassingen omtrent uw reeds gemaakte reservering kunt u een e-mail sturen naar sligroinconcert@sligro.nl.

De tickets met uw plaatsen krijgt u uiterlijk één week van tevoren via e-mail toegestuurd.  Check ook altijd even uw spam* mailbox. Heeft u ze na deze tijd nog niet ontvangen? Dan kunt u een mailtje sturen naar sligroinconcert@sligro.nl.

*Zeker weten dat onze e-mails niet meer in de spam terecht komen?

Voeg ons dan toe als contactpersoon in uw mail.

We willen niets liever dan Groots met iedereen vieren. Kun je écht niet op de vervangende datum? Neem dan contact op met SligroinConcert@sligro.nl

De tijden zijn tot nu toe als volgt:

Deuren open: 18:30 uur.

Aanvang: 20:00 uur.

Afloop: 23:00 uur.

Deze tijden zijn onder voorbehoud dus kunnen nog worden aangepast.

Vanuit Sligro regelen wij geen vervoer. Voor openbaar vervoer kunt u terecht op de website van NS.

Overige vragen kan je mailen naar: SligroInConcert@sligro.nl